donderdag, mei 26, 2005

Diesel

Als ik een auto was, dan was mijn lichaam een dieselmotor. Nee, ik ben niet gek, maar dit geeft aan dat bij alles wat ik doe, ik niet snel op topniveau zit, maar daar uiteindelijk wel wil komen. Dit bleek al eens uit mijn depressieve loser-bericht een paar maanden terug. Inmiddels kan ik redelijk squashen, en win ik voldoende om statistisch gezien niet meer verdacht te zijn. Morgen weer, Rob, pow! pow!.

Om gemotiveerd te blijven, moet je jezelf met enige regelmaat weer eens in een underdogpositie plaatsen. Na het PhDays weekend 2005 en de ontdekking van een tafeltennistafel op een verlaten verdieping van ons instituutsgebouw leek me tafeltennis hier wel een mooie gelegenheid voor. Zojuist dus weer wat ballen van Tammo Jan om de oren gehad, maar ik kom tegenwoordig al in ieder geval tot de tien punten!