zaterdag, juli 22, 2006

Cooler wordt het niet

Terwijl Nederland zucht onder een aanhoudende hittegolf kwam ik in Australië de coolste koelkast ooit tegen:
De Kelvinator!
The Kelvinator!

Zo'n naam staat toch als een huis? Die koelkast weet gewoon wat er van hem verwacht wordt: koelen! (voor de vragende blikken: Meneer Kelvin vond het absolute nulpunt uit, de laagst mogelijke temperatuur)

Het merk Kelvinator blijkt een lange historie, vooral in Australië te hebben. Weer wat geleerd.

1 Comments:

Blogger Tammo Jan schreef...

Ha Artur, doe je mee met een spelletje weblogtikkertje? Jij bent 'm, en terugtik mag niet. De regels: schrijf in een blog-berichtje vijf intrigerende feitjes over jezelf die je lezers nog niet wisten, en tik vijf anderen aan. Succes!
(Zie ookmijn bijdrage aan dit spel)

10:45 AM  

Een reactie plaatsen

<< Home