woensdag, juli 13, 2005

Gek

Eigenlijk kan ik helemaal niet bloggen. Of ik maak te weinig mee (dat val wel mee), óf ik schroom nog te veel om alles maar op te schrijven. Dat is wel anders bij bijvoorbeeld Webkim, zomaar een weblog waar ik via een DPZ album-plaat tegenaan liep. Korte, grappige stukjes, en mooi geschreven. En zoals bravo trouwens ook opmerkte: 'Om een of andere reden zijn meisjes die Kim heten altijd leuk'. Maar daar kan Kim dan weer niks aan doen.


Laat ik ook Tammo Jan eens opnieuw spammen, en een andere collega, Rogier. Beiden een aansprekende schrijfstijl, over gekke belevenissen. Niet doorvertellen: soms ook wel aparte figuren, hoor!


Ik denk dat dat het gewoon is: om `leuk' te kunnen bloggen moet je gewoon een beetje gek zijn. Kom ik aan met m'n nuchtere kijk op alles...